Töltse le mobil applikációnkat!
Hétfő - Péntek 8:00 - 19:00
Szombat és Vasárnap - ZÁRVA
+36 (30) 903 2595
info@orvoskecskemet.hu
Talfája köz 58/2.
Kecskemét
E-Recept
Foglaljon időpontot mobilalkalmazásunkban!
E-Recept

Fluxus Prostate 120 db. kapszula

„A FLUXUS ProstataeTM megalkotását mindig is egy fő cél vezérelte: olyan prémium kategóriás, a prosztata működését támogató formulát alkossunk, amely nemcsak hatékony és innovatív, de megjelenésében és komplexitásában is egyedi. A FLUXUS ProstataeTM ennek az elképzelésnek a kompromisszum nélküli megtestesülése. A formulát meghatározó összes szempontot újragondoltuk és újraterveztük a maximális hatékonyság és biztonságosság érdekében.”

Egy tudományos alapon összeállított prémium kategóriás étrend-kiegészítő, melynél az egyes összetevők hatásspektruma szinergista módon összeadódik a maximális hatékonyság érdekében.

16 000Ft

A termékek a Járomi Medical Orvosi Rendelőben vehetők át személyesen rendelési időben a 6000 Kecskemét, Talfája köz 58/2. címen.
A termékek elérhetőségéről, ill. a rendelkezésre álló készletről telefonon érdeklődjenek a 30/903-2595-ös telefonszámon. 

Leírás

Összetevők:

Teljes dózisú Fűrészes törpepálma (Serenoa repens) termés-kivonat, 10:1, 175,0 mg/kapszula, kapszulahéj (hidroxi-propil-metil-cellulóz), Szójabab (Glycine max)-kivonat, 10:1, 100,0 mg/kapszula, tömegnövelő szer (mikrikristályos cellulóz), Tökmag (Cucurbita pepo)-kivonat, 5:1, 75,0 mg/kapszula, Csalángyökér (Urtica dioica)-kivonat, 4:1, 50,0 mg/kapszula, PROSMAN®, Szilva (Prunus domestica)-ágvég kivonat, kb. 10:1, 50,0 mg/kapszula, nedvesítőszer (szorbitol), bórsav, cink-oxid,  csomósodást gátló ( kolloid-szilícium-dioxid, zsírsavak magnézium sói), színezék (titán-dioxid, klorofill).

FONTOS FIGYELMEZTETÉS:

A javasolt napi adagot ne lépjük túl! A készítmény egyedüli tápanyagforrásként nem használható. A FLUXUSTM Prostatae kapszula laktózt és glutént nem tartalmaz! Kumarin (warfarin) típusú véralvadásgátló szert szedők számára akészítmény fogyasztása fokozott óvatossággal javasolt. A FLUXUSTM Prostatae kapszula alkalmazása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot!

 

„A FLUXUS ProstataeTM megalkotását mindig is egy fő cél vezérelte: olyan prémium kategóriás, a prosztata működését támogató formulát alkossunk, amely nemcsak hatékony és innovatív, de megjelenésében és komplexitásában is egyedi. A FLUXUS ProstataeTM ennek az elképzelésnek a kompromisszum nélküli megtestesülése. A formulát meghatározó összes szempontot újragondoltuk és újraterveztük a maximális hatékonyság és biztonságosság érdekében.”

Egy tudományos alapon összeállított prémium kategóriás étrend-kiegészítő, melynél az egyes összetevők hatásspektruma szinergista módon összeadódik a maximális hatékonyság érdekében.

Standardizált Szilvafakéreg
(Prunus domestica) kivonat

A Prunus domestica hazája Közép-Ázsiától a Fekete-tengerig, Közép-Európáig tehető.

A P. domestica jó táplálékforrás, magas kálium, C- és K-vitamin tartalommal. Frissen szárítva gyakran lekvárba, zselébe és gyümölcslevekbe kerül. Különböző alkohol tartalmú italokban használják, különösen Közép- és Kelet- Európában, beleértve a szilva brandyt is.

A szilvafa kéreg a jóindulatú prosztata megnagyobbodás obstruktív tüneteinek kezelésére kifejtett hatásmechanizmusa még nem teljes tisztázott. Valószínűsíthetően egy összetett mechanizmusról van szó, melyben kiemelkedő az 5-α-reduktáz enzim gátló mechanizmus.6

A ProsmanTM egy innovatív termék, mely a házi szilvafa kéreg kivonatát tartalmazza.

A ProsmanTM szemben a leggyakrabban alkalmazott készítményekkel, nem a veszélyeztetett afrikai szilvafa (Prunus africarum) kérgéből származik, hanem az egyedülálló technológiának köszönhetően a sokkal szélesebb körben elérhető Prunus domestika fáktól.

A ProsmanTM Prunus Domestica kivonat, mely szabadalmaztatott gyártási eljárás eredménye. Az egyedülálló hatóanyag-kivonási folyamat eredményeként a növény feldolgozása a ható- anyagok kémiai tulajdonságainak befolyásolása nélkül történik, így biztosítva a maximális hatásosságot.

A ProsmanTM hatásosnak és
biztonságosnak bizonyult.

Klinikai vizsgálatokban a ProsmanTM alkalmazása során az IPSS pontszám, a prosztata térfogata és a szérum PSA szintje egyaránt csökkent.1

 • Az IPSS pontszám jelentősen csökkent az alapértékhez képest, a 4., 8. héten és a kezelés befejezése után is. Minden, a vizsgálatba bevont beteg az IPSS-pontszám csökkenését jelentette a kezelés befejezésekor.
 • A prosztata térfogatának jelentős mértékű csökkenését figyelték meg a kezelés 4. és 8. hetében és annak befejezése után egyaránt. A prosztata térfogatának átlagos csökkenése 29,46% volt. A betegek 94%-nál figyeltek meg csökkent prosztata térfogatot.
 • A szérum PSA-szintek jelentős csökkenését figyelték meg. A szérum PSA-szint átlagos csökkenése 56% volt. A betegek 76%-nál mértek csökkent szérum PSA-szintet a kezelés befejezése után.
 • Megfigyelték a szérum tesztoszteron szintjének jelentős növekedését. A növekedés 17,28% volt. Az átlagos szérum tesztoszteronszint a kezelés befejezése után normál tartományban volt.
 • Biztonsági értékelés: A vizsgálat befejeztével a következő biztonsági következtetéseket vonták le:
  • Nem figyeltek meg jelentős változást a májfunkciós vizsgálatokban (szérum SGOT, SGPT és ALP aktivitás).
  • Nem észleltek szignifikáns változást a szérum karbamid szintekben és a kreatinin szintben.
  • A kezelés befejezése után a hematológiai paraméterekben nem tapasztaltak jelentős változást.

Ajánlott adagolás:

 

A FLUXUSTM Prostatae javasolt napi adagja: Napi 2x1 kapszula. 

Ebben az esetben a termék két hónapra elég kiszerelést tartalmaz!

 

FIGYELEM:

A javasolt adagot ne lépje túl! A FLUXUSTM Prostatae-t a főétkezések során folyadék bevitellel vegye be! TÁROLÁS:  25 0C alatti hőmérsékleten, száraz, hűvös, fényvédett helyen, gyermekek elől elzárva tartandó!

 

NAPI ADAG TARTALMAZ:

MegnevezésMennyiségxNRV%

Bórsav - 10.0 mg - 100.0 xNRV%

Cink-oxid( ZnO) - 15.0 mg - 150.0 xNRV%

Fűrészes törpepálma-kivonat - 350.0 mg - n.m. xNRV%

Szójabab-kivonat (45% Beta Sitosterol) - 200.0 mg - n.m. xNRV%

Tökmag-kivonat - 150.0 mg -  n.m.xNRV%

Csalángyökér-kivonat - 100.0 mg -  n.m. xNRV%

PROSMANTM - 100.0 mg -  n.m. xNRV%

 • xNRV %: Napi beviteli referencia érték felnőttek számára
 • n.m.: Nincs meghatározva
© 2023 Járomi Medical Orvosi Rendelő - All Rights Reserved
menuchevron-down