Töltse le mobil applikációnkat!
Hétfő - Péntek 8:00 - 17:00
Szombat és Vasárnap - ZÁRVA
+36 (30) 903 2595
info@orvoskecskemet.hu
Talfája köz 58/2.
Kecskemét
E-Recept
Foglaljon időpontot mobilalkalmazásunkban!
E-Recept

Digitális Bőrgyógyászati Rendelés

Digitális Bőrgyógyászati Rendelés

Bőrgyógyászati vizsgálat otthonról - Teledermatológia

Amennyiben bőrgyógyászati problémát észlel, az otthona kényelméből segítünk a diagnózis felállításában. Fotózza le bőrgyógyászati problémáját, majd a mesterséges intelligencia elvégzi az ,,elődiagnosztizálást”, a szakorvos pedig pár napon belül megadja a végső diagnózist és a javasolt kezelést.

Partnerünkön keresztül néhány egyszerű lépésben juthat diagnózishoz, kaphat terápiás javaslatot, illetve a szükséges gyógyszereket feltöltik az elektronikus térbe, melyet bármely patikában kiválthat. A mesterséges intelligencia elővizsgálata után a Semmelweis Egyetem Bőrgyógyászati Klinikájának munkatársai hozzák meg a végső diagnózist és kezelési javaslatot.

Ha honlapunkon keresztül keresi fel a szolgáltatást és fizetéskor megadja a “jaromi10” kuponkódot, a vizsgálati árból 10% kedvezményt kap. Könnyen és gyorsan juthat diagnózishit és kezeléshez. A bőrgyógyászati problémát egyszerűen fotózza le és töltse fel a róla készült képet okostelefonon vagy számítógépen keresztül az alkalmazásba. Az ezután következő folyamat négy egyszerű lépésben elmagyarázható.

1. Fiók létrehozása
Egy név, e-mail cím és egy jelszó megadása szükséges a regisztrációhoz.
Majd alapadatainak megadása után az Új vizsgálatra kattintva el is kezdheti a
konzultációt.


2. Képfeltöltés
Adatai megadása után készítsen minél jobb minőségű képet a problémás bőrfelületről és töltse fel.


3. Tünetek megadása
Ezután a program pillanatokon belül feldob a betegségre vonatkozó személyre szabott kérdéseket a lehetséges tünetek kapcsán - van-e lázunk, mióta áll fenn, viszket-e, stb…


4. Csomag és fizetési mód kiválasztása
Többféle csomagban is megvásárolhatja szolgáltatásunkat. Kérjük, válassza ki az igényeinek legjobban megfelelő opciót. Ezután átirányítjuk az online banki felületre, ahol elindíthatja a fizetési folyamatot.
Itt figyeljen a kedvezménykupon megadására, hogy igénybe tudja venni a 10% kedvezményt a jaromi10 kód megadásával.


5. Diagnózis és kezelés
A kezelőorvos a Mesterséges Intelligencia segítésével megállapítja a végső diagnózist és a kezelést, vény nélküli gyógykészítmény alkalmazását vagy
receptet írhat fel, súlyos betegség esetén pedig javasolja, hogy személyesen keressen fel egy szakorvost. A recept az EESZT-n keresztül bármelyik
gyógyszertárban kiváltható.
Végezetül pedig egy monitoring rendszer segít követni a beteg gyógyulását, és megelőzni jövőbeli betegségeket.

Díjak:
Alapcsomagunkkal 3 munkanapon belül megkapja a szakorvosi diagnózist és kezelési tervet a magánellátás díjazásának töredékéért, 9.990 Ft-ért, jaromi 10 kód megadása után 8.990 Ft-ért.

© 2023 Járomi Medical Orvosi Rendelő - All Rights Reserved
menuchevron-down