Hétfő - Péntek 8:00 - 17:00
Szombat és Vasárnap - ZÁRVA
+36 (30) 903 2595
info@orvoskecskemet.hu
Talfája köz 58/2.
6000 Kecskemét
E-Recept
E-Recept
Műtéti kivizsgálás megszervezése
Szolgáltatási lista
• Aneszteziológiai vizsgálat
• EKG vizsgálat elvégzése
• Laborvizsgálat
• Mellkas röntgen

Mellkas röntgen

A mellkas röntgen vizsgálatokat Kecskeméten a központi szakrendelőben végezzük el. Cím: 6000, Kecskemét, Piaristák tere 7. 1. emelet 
Bejelentkezés: 06-30/278-0081

Laborvizsgálatok

Laborvizsgálati partnerünk a Medical Safe Hungary magánlabor.
Rendelőnkben vizelet, húgycső, ejaculátum, hüvelyváladék és székletvér laborvizsgálati anyagokat veszünk át, így azokat kényelmesen leadhatja rendelőnkben, az anyagokat eljuttatjuk a laborba vizsgálatra.
A mintavételi edényeket, eszközöket betegeink részére biztosítjuk.
A vérvételeket laborpartnerünk végzi előzetes telefonos egyeztetést követően kecskeméti vérvételi helyükön (6000 Kecskemét , Szellő utca 2/a),
vagy igény esetén az Önök otthonában.
Medical Safe - “Vérvétel, kicsit másképp” Szakszerűen, biztonsággal, kíméletesen, szakképzett, gyakorlott csapattal!
A magánlabor fő profilja a teljes körű Laboratóriumi mintavételek végzése vérvételi pontunkon, Kecskemét frekventált kertvárosi részén, könnyen megközelíthető helyen, ingyenes parkolási lehetőséggel.
Telefon: Sajtos Zita +3630/695-7394
Web: www.medsafe.hu
E-mail: mobilvervetel@gmail.com

Sajtos Zita

Vezető Asszisztens
Több éven keresztül a vérvételi munka mellett szülész-nőgyógyászati magánorvosi asszisztensként dolgoztam és szereztem gyakorlatot sok-sok szakmai ismerettel, tapasztalattal kiegészítve. Munkám végzése során arra törekszem, hogy méltó legyek a bizalmatokra és elismerésetekre. Szakmai irányelveket betartva, elsődleges szempont számomra a Páciensek testi-lelki biztonsága, egészségük védelme, megőrzése. Szeretem a munkámat, szeretek emberekkel foglalkozni, segíteni, óvni őket!

Rácz Zsolt

Ügyvezető
Okleveles Mentőtechnikus
Gyerekkorom óta foglalkoztat az egészségügy és azon belül is a sürgősségi, mentési feladatok gyors, szakszerű ellátása . Sikerült is kivennem a részem másfél évtizedes mentődolgozóként. Sikerként élek meg minden segítséget amit az embereknek tudok nyújtani.

Szalai Éva

Adminisztrátor, Mentőtiszt hallgató
Szalai Éva vagyok. A Pécsi Tudományegyetemen folytatott tanulmányaim során egyértelművé vált a gondolat, mely már egészen fiatalon megfogalmazódott bennem, miszerint az egészségügyben szeretnék elhelyezkedni. Az első lépéseket már meg is tettem ezen az úton, hiszen jelenleg a Medical Safe csapatát erősítem. A folyamatos tanulást és fejlődést fontosnak tartom, így a hozzám fordulók is biztosak lehetnek abban, hogy legjobb tudásom szerint végzem a rám bízott feladatot.
menuchevron-down