Dr. Járomi Péter PhD

1976. november 7-én születtem Kecskeméten, három gyermekem van. 1995-ben a Kecskeméti Piarista Gimnáziumban érettségiztem, majd tanulmányaimat a Szegedi Tudományegyetemen folytattam és 2002-ben általános orvosi diplomát szereztem. Orvosi pályámat a Kecskeméti Megyei Kórházban kezdtem. 2009-ben urológiából szakvizsgát tettem, illetve megszereztem az Európai Urológus Társaság követelményeinek megfelelő képesítést. 2020-ban a Szegedi Tudományegyetem Multidiszciplináris Orvostudományok Doktori Iskolában PhD fokozatot szereztem. Tagja vagyok a Magyar Urológus Társaságnak és az Európai Urológus Társaságnak. Jelenleg a Járomi Medical Orvosi Rendelőt vezetem,  illetve Kecskeméten, Lajosmizsén és Kiskunfélegyházán urológiai magánrendelést végzek. Szükség esetén műtéti ellátást a Kisteleki Nappali Kórházban, Budapesten a Duna Medical Centerben és  a Rózsakert Medical Centerben végzem.

Károl Anett irodavezető/adminisztrációs munkatárs

Tanító- és óvodapedagógus, valamint mentálhigiénés szakember végzettséggel rendelkezem, 15 évet dolgoztam gyermekvédelmi szakterületen a közigazgatásban. 2018. novemberében csatlakoztam a Járomi Medical csapatához, az irodai háttérmunka mellett a telefonos előjegyzést vezetem.

Dr. Juhász Anett Urológia
1988.08.21-én születtem, a tiszakécskei Móricz Zsigmond Gimnáziumban érettségiztem. Egyetemi tanulmányaimat 2014-ben fejeztem be a Szegedi Orvostudományi Egyetemen. Munkásságomat Kecskemét Megyei Kórház Urológiai Osztályán kezdtem, ahol a mai napig is dolgozok, jelenleg már szakorvosként. Tagja vagyok a Magyar- , valamint az Európai Urológus Társaságnak is. Rendszeresen járok mind hazai, mind pedig nemzetközi továbbképzésre, kongresszusra. Az urológia szinte minden részével foglalkozom, azonban fő érdeklődési területem a húgyúti kövek és az urológiai daganatok komplex kezelése, azok műtéti megoldása. Mindig a friss irányelveket és kutatásokat alapul véve igyekszem a kezelési módokat meghatározni személyre szabottan.

Dr. Nyiri Sándor Urológia
2014-ben szereztem orvosi diplomát a Szegedi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Karán, az egyetemi évek alatt tudományos munkát végeztem a Sebészeti Műtéttani Intézetben. Kecskeméten, a Bács-Kiskun Megyei Kórház Urológiai Osztályán kezdtem orvosi pályámat, ahol jelenleg is dolgozom. 2020-ban az Európiai Urológus Társaságnál kiváló minősítéssel urológiai szakvizsgát tettem. A Magyar Urológus Társaságnak és az Európai Urológus Társaságnak is tagja vagyok. Rendszeresen veszek részt kongresszusokon, szakmai továbbképzéseken. Szakmai tevékenység: urológiai szűrővizsgálatok; uro-onkológiai betegségek, húgyúti kövességek, húgyúti fertőzések, vizelési- és merevedési panaszok diagnózisa, kezelés, utánkövetése.

Dr. Szabadkai Gábor Sebész Adjunktus, Proktológia, sebészet 
1977.május 4-én születtem Sárbogárdon, három gyermekem van. 1996-ben Sárbogárdon a Petőfi Sándor Gimnázium és Szakközépiskolában érettségiztem, majd tanulmányaimat a Pécsi Tudományegyetemen folytattam és 2002-ben általános orvosi diplomát szereztem. Orvosi pályámat a Kiskunfélegyházi Városi Kórházban kezdtem. 2003-tól dolgozom a Kecskeméti Megyei Kórház Általános Sebészeti Osztályán. 2009-ben sebészetből szakvizsgát tettem. Tagja vagyok a Magyar Sebészeti Társaságnak. Jelenleg is a Kecskeméti Megyei Kórház Sebészeti Osztályán, illetve a Tiszakécskei Városi Rendelő Sebészeti Szakrendelésén dolgozom sebész adjunktusként.

Dr. Katona Viktória Ultrahang
1978. november 16-án születtem Budapesten. 1997-ben érettségiztem a Katona József Gimnáziumban Kecskeméten, majd a Szegedi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Karán folytattam tanulmányaimat, ahol 2004-ben diplomáztam. 2004-2016-ig a Bács-Kiskun Megyei Kórház Radiológia Osztályán dolgoztam, 2009-ben radiológiából szakvizsgát tettem. Jelenleg a Lajosmizsei és Füzes Utcai Egészségházban dolgozom radiológus szakorvosként. Tagja vagyok a Magyar és Európai Radiológusok Társaságának, valamint a Magyar Neuroradiológiai Társaságnak. Rendszeresen veszek részt kongresszusokon, szakmai továbbképzéseken.

Dr. Bokros Fanni Aneszteziológiai magánrendelés
2016-ban szereztem általános orvosi diplomát a Szegedi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Karán summa cum laude minősítéssel. Egyetemi éveim alatt tudományos tevékenységet a szegedi Neurológiai Klinikán végeztem. 2016 szeptemberében kezdtem dolgozni a Bács Kiskun Megyei Kórházban Kecskeméten, mint aneszteziológus és intenzív terápiás rezidens. 2019-ben orvos-közgazdász diplomát szereztem a Szegedi Tudományegyetem Gazdaságtudományi Karán. 2021 novemberében kiváló eredménnyel szakvizsgát tettem és főállásban azóta is Bács-Kiskun Megyei kórházban dolgozom, mint aneszteziológus és intenzív terápiás szakorvos.

Dr. Füle Kálmán felnőtt neurológia
2002 ben a Szegedi Tudományegyetemen szereztem általános orvosi diplomát. 2008-ban szakvizsgáztam neurológiából, 2014-ben licensz vizsgát tettem neuroszonológiából, majd 2015- ben vaszkuláris neurológiából. 2002 óta dolgozom a Bács- Kiskun Megyei Oktatókórház Neurológiai Osztályán ahol részt veszek az fekvőbeteg és a járóbeteg ellátásban is. Az általános neurológián belül fő érdeklődési területem az epilepsziás betegek kezelése, gondozása valamint a perifériás idegrendszeri betegségek kivizsgálása, kezelése. A diagnosztikában is részt veszek, nyaki erek ultrahangos vizsgálatát, idegvezetéses vizsgálatokat (ENG), tűelektródás izomvizsgálatot (EMG), valamint EEG regisztrátumok értékelését végzem. 2013-ban adjunktusi, 2018-ban főorvosi kinevezésben részesültem. Tagja vagyok a Magyar Epilepszia Ligának, valamint a Magyar Klinikai Neurofiziológiai társaságnak. Sok éve dolgozom magánellátásban is, ahol a neurológia csaknem minden területével foglalkozok, 16 év feletti paciensek vizsgálatát, kezelését végzem.

Menu