Dr. Járomi Péter PhD

1976. november 7-én születtem Kecskeméten, három gyermekem van. 1995-ben a Kecskeméti Piarista Gimnáziumban érettségiztem, majd tanulmányaimat a Szegedi Tudományegyetemen folytattam és 2002-ben általános orvosi diplomát szereztem. Orvosi pályámat a Kecskeméti Megyei Kórházban kezdtem. 2009-ben urológiából szakvizsgát tettem, illetve megszereztem az Európai Urológus Társaság követelményeinek megfelelő képesítést. 2020-ban a Szegedi Tudományegyetem Multidiszciplináris Orvostudományok Doktori Iskolában PhD fokozatot szereztem. Tagja vagyok a Magyar Urológus Társaságnak és az Európai Urológus Társaságnak. Jelenleg a Járomi Medical Orvosi Rendelőt vezetem,  illetve Kecskeméten, Lajosmizsén és Kiskunfélegyházán urológiai magánrendelést végzek. Szükség esetén műtéti ellátást a Kisteleki Nappali Kórházban, Budapesten a Duna Medical Centerben és  a Rózsakert Medical Centerben végzem.

Károl Anett irodavezető/adminisztrációs munkatárs

Tanító- és óvodapedagógus, valamint mentálhigiénés szakember végzettséggel rendelkezem, 15 évet dolgoztam gyermekvédelmi szakterületen a közigazgatásban. 2018. novemberében csatlakoztam a Járomi Medical csapatához, az irodai háttérmunka mellett a telefonos előjegyzést vezetem.

Dr. Juhász Anett 1988.08.21-én születtem, a tiszakécskei Móricz Zsigmond Gimnáziumban érettségiztem. Egyetemi tanulmányaimat 2014-ben fejeztem be a Szegedi Orvostudományi Egyetemen. Munkásságomat Kecskemét Megyei Kórház Urológiai Osztályán kezdtem, ahol a mai napig is dolgozok, jelenleg már szakorvosként. Tagja vagyok a Magyar- , valamint az Európai Urológus Társaságnak is. Rendszeresen járok mind hazai, mind pedig nemzetközi továbbképzésre, kongresszusra. Az urológia szinte minden részével foglalkozom, azonban fő érdeklődési területem a húgyúti kövek és az urológiai daganatok komplex kezelése, azok műtéti megoldása. Mindig a friss irányelveket és kutatásokat alapul véve igyekszem a kezelési módokat meghatározni személyre szabottan.

Dr. Nyiri Sándor 2014-ben szereztem orvosi diplomát a Szegedi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Karán, az egyetemi évek alatt tudományos munkát végeztem a Sebészeti Műtéttani Intézetben. Kecskeméten, a Bács-Kiskun Megyei Kórház Urológiai Osztályán kezdtem orvosi pályámat, ahol jelenleg is dolgozom. 2020-ban az Európiai Urológus Társaságnál kiváló minősítéssel urológiai szakvizsgát tettem. A Magyar Urológus Társaságnak és az Európai Urológus Társaságnak is tagja vagyok. Rendszeresen veszek részt kongresszusokon, szakmai továbbképzéseken. Szakmai tevékenység: urológiai szűrővizsgálatok; uro-onkológiai betegségek, húgyúti kövességek, húgyúti fertőzések, vizelési- és merevedési panaszok diagnózisa, kezelés, utánkövetése.

Dr. Rosecker Ágnes 2010-ben végeztem a Szegedi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Karán. 2014-ben védtem meg Ph.D téziseimet, kutatási területem a férfi nemi szervek öncsonkítása és helyreállító sebészete volt. 2018-ban urológus szakorvosi képesítést szereztem, mely megfelelő az Európai Urológus Társaság követelményeinek is. Orvosi pályámat a Szegedi Tudományegyetem Urológiai Klinikáján kezdtem meg, majd 2015-től az Országos Onkológiai Intézetben folytattam. Jelenleg a Kecskeméti Megyei Kórház Urológiai Osztályán és az Emineo Magánkórházban dolgozom. Rendszeresen járok hazai és külföldi továbbképzésekre, hogy a szakmai irányelvekkel naprakész legyek. Fő érdeklődési területem az Urológiai daganatos betegségek kezelése, valamint a húgyúti fertőzések komplex kezelése.

Dr. Szabadkai Gábor Sebész Adjunktus 1977.május 4-én születtem Sárbogárdon, három gyermekem van. 1996-ben Sárbogárdon a Petőfi Sándor Gimnázium és Szakközépiskolában érettségiztem, majd tanulmányaimat a Pécsi Tudományegyetemen folytattam és 2002-ben általános orvosi diplomát szereztem. Orvosi pályámat a Kiskunfélegyházi Városi Kórházban kezdtem. 2003-tól dolgozom a Kecskeméti Megyei Kórház Általános Sebészeti Osztályán. 2009-ben sebészetből szakvizsgát tettem. Tagja vagyok a Magyar Sebészeti Társaságnak. Jelenleg is a Kecskeméti Megyei Kórház Sebészeti Osztályán, illetve a Tiszakécskei Városi Rendelő Sebészeti Szakrendelésén dolgozom sebész adjunktusként.

Ultrahang: Dr. Katona Viktória 1978. november 16-án születtem Budapesten. 1997-ben érettségiztem a Katona József Gimnáziumban Kecskeméten, majd a Szegedi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Karán folytattam tanulmányaimat, ahol 2004-ben diplomáztam. 2004-2016-ig a Bács-Kiskun Megyei Kórház Radiológia Osztályán dolgoztam, 2009-ben radiológiából szakvizsgát tettem. Jelenleg a Lajosmizsei és Füzes Utcai Egészségházban dolgozom radiológus szakorvosként. Tagja vagyok a Magyar és Európai Radiológusok Társaságának, valamint a Magyar Neuroradiológiai Társaságnak. Rendszeresen veszek részt kongresszusokon, szakmai továbbképzéseken.

Menu